Hoppa till innehåll

Välkommen! Är du kund? Kontakta oss för inloggningsuppgifter.

Attraversiamo

e. Kiss Francais u. Rhythm Kronos ue. Viking Kronos
22 starter (14-4-1) 10.088.500 kr 1.09,8ak – *1.10,5am – *1.12,6al

Supertalangen utan begränsningar

Få hästar har visat talang, klass och kapacitet som Attraversiamo. Han var tvåa i Svensk Uppfödningslöpning, vann E3 som treåring, vann Derbyt som fyraåring och var tvåa i Elitloppet som femåring!

Framgångsresan på tävlingsbanan var kort, men extremt lyckosam med 14 segrar på 22 starter, 1.09-rekord och över tio miljoner kronor intjänat. Attraversiamo tjänade 458.568 kronor per start!

Attraversiamo travade 1.10-tider full distans två gånger som fyraåring och vann Prix Readly Express på Solvalla på magiska 1.10,5a/2.140 meter; ett svenskt rekord som står sig än idag, vilket fick Erik Adielsson att utbrista: ”Han är hästen jag har väntat på”.

Attraversiamo sammanbinder det bästa blodet från båda sidor av Atlanten. Franske Kiss Francais fick begränsad chans i aveln, men har ändå lämnat sex miljonärer. Farfar Reve d'Udon är även pappa till Prix d'Amériquevinnaren och avelshingsten Offshore Dream, samt Revenue!

Mödernet på Attraversiamo är svårslaget. Från Ah So's möderne kommer några av världens bästa hästar som Workaholic, Ariana G, Coin Perdu och högaktuella Bedazzled Sox. Gener som ger Attraversiamo ett försprång som avelshingst!

”Han är hästen jag har väntat på”.

Erik Adielsson
Global Welcome är en av avelschampion S.J.'s Caviars vinstrikaste svenskfödda hingstar och när pappa nu inte kommer finnas i kommersiell avel 2024 presenteras arvtagaren.
Copyright 2024 • Söderby Stuteri